Účtovníctvo zdravotných poisťovní - Juhászová, Zuzana, 1970-
Zdravotné poisťovne poskytujú verejné zdravotné poistenie, svojou podstatou patria do systému sociálneho poistenia, ale v oblasti účtovania sú súčasťou komerčného systému poistenia. Novela postupov účtovania a výkazov individuálnej účtovnej závierky.