Poslanecká imunita de lege constitutione - Nikodým, Dušan
Porovnanie riešenia poslaneckej imunity v kontexte najmä členských krajín Európskej únie. Úprava poslaneckej imunity de lege constitutione na príklade ústavného riešenia v Holandsku. a v Rakúsku.