Štrajk len podľa zákona o kolektívnom vyjednávaní? - Barancová, Helena
Problematika zákonnosti štrajku. Obsahový rámec zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní v znení neskorších predpisov. Pojem štrajk. Právne charakteristiky štrajku. K prípustnosti štrajku nad rámec zákona o kolektívnom vyjednávaní v súdnej judikatúre.