Vplyv hospodárskej politiky na formovanie znalostnej ekonomiky - Blašková, Mária
Dôležitosť znalostnej ekonomiky a vplyv hospodárskej politiky pri jej formovaní. Porovnanie výkonnosti ekonomiky členských štátov Európskej únie. Veda, výskum, vzdelanie, ľudský kapitál ako priority hospodárskej politiky. Starostlivosť o človeka a vytvorenie podmienok pre šírenie znalostí a ich využitie k úspechu budovania znalostnej ekonomiky.