K monetárnej politike ECB - Lennerová, Ivana, 1979-
Menovo-politický postoj ECB a jej závery. Zmena v stratégii menovej politiky. Menová politika ECB. Prehľad niektorých indikátorov ekonomickej výkonnosti v Eurozóne.