Efektívna stratégia public relations podniku - Grančičová, Katarína, 1967-
PR aktivity ako súčasť marketingovej komunikácie podniku. Nástroje (prostriedky) realizácie PR aktivít. Dôveryhodnosť podniku. Zviditeľňovanie. Sponzorstvo. Účasť na výstavách. Rozdiely medzi reklamou a PR aktivitami.