Štruktúrne zmeny slovenskej ekonomiky - Fliegová, Jana
Analýza štruktúrnych zmien v Slovenskej republike. Dopad transformácie na štruktúru slovenskej ekonomiky z hľadiska tvorby HDP a zamestnanosti. Analýza agreguje údaje do piatich základných odvetví: pôdohospodárstvo, priemysel, stavebníctvo, služby a ostatné pre obdobie rokov 1995-2006. Údajová základňa je tvorená údajmi zo Štatistického úradu SR, ktorý vychádza zo systému národných účtov ESA95.