Aktuálne problémy spotreby a kvality života domácností SR - Holková, Vieroslava
Vplyv transformačných zmien na Slovensku na spotrebu a kvalitu domácností. Postupná zmena klasickej štruktúry domácností v intenciách formovania trhovej ekonomiky. Vplyv vstupu SR do EÚ na zmeny v spotrebe a kvalite života. Ďalšie možné zmeny v spotrebe, spotrebiteľskom správaní a kvalite života vychádzajú z doterajšieho vývoja životnej úrovne, súčasného stavu a súčasných pozícií našich domácností ako aj budúcich očakávaní.