Zdravotníctvo ako oblasť terciárneho manažmentu - Nemec, Jozef
Terciárny manažment zahrňuje širokú škálu organizácií a firiem, ktoré poskytujú rôzne služby a práce. Medzi takéto organizácie patria aj zdravotnícke zariadenia, ktoré poskytujú obyvateľstvu zdravotnícke služby. Príspevok poskytuje pohľad na oblasť zdravotníctva ako subjektu poskytujúceho služby a zaoberá sa faktormi, ktoré ovplyvňujú spokojnosť "zákazníkov" a to predovšetkým v oblasti kvality poskytovaných služieb.