Energetické zdroje - Zwiebová, Darina
Energetické zdroje a a energetická situácia vo svete. Udalosti, ktoré ovplyvnili extrémny rast cien ropy. Neustále rastúca spotreba ropy a produkcia emisií. Energetické zdroje v Slovenskej republike. Konečná energetická spotreba ropy a ropných produktov. Konečná energetická spotreba plynných palív. Konečná energetická spotreba tuhých palív. Konečná energetická spotreba obnoviteľných zdrojov palív a odpadov. Konečná energetická spotreba elektriny. Poznatky, ktoré vyplynuli z uskutočnených výpočtov o využití energetických zdrojov v SR.