Digitálne príbehy v nelineárnych dynamických ekonomikách v diskrétnom čase - Andrášik, Ladislav
Základná informácia o nelinearitách a nestabilitách v abstraktných, resp. ekonomicky bližšie neidentifikovaných systémoch. Identifikácia nelineárneho dynamického systému ako ekonomickej úlohy deskriptívneho rastu. Možné príčiny nelinearity a nestability v hospodárskom raste. Dôsledky zavedenia sigmoidného tvaru grafu investičnej funkcie v modeli cyklického rastu.