Globalizačné trendy v poľnohospodárstve - Janok, Michal
Vybrané problémy globalizovaného poľnohospodárskeho trhu, ktoré sú výzvami pre tvorcov agrárnych politík a politických rozhodnutí či na národnej úrovni alebo na medzinárodnej úrovni.