Rizikový kapitál v podmienkach slovenskej ekonomiky - Kopkáš, Peter
Hľadanie možností ako podporiť investície do rozvoja podnikania. Investovanie do malých a stredných firiem prostredníctvom rizikového kapitálu. Podkapitalizované malé a stredné podniky sa práve vďaka tejto forme investovania môžu veľmi rýchlo rozvíjať. Rizikový kapitál ako najúčinnejšia forma ako naštartovať malé a stredné podnikanie.