Zhodnotenie podnikateľského prostredia malých a stredných podnikov v SR - Bujnová, Darina
Význam malých a stredných podnikov v trhovej ekonomike. Vývoj a stav malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Podiel malých a stredných podnikov na zamestnanosti. Podiel malých a stredných podnikov na produkcii vybraných odvetví.