Spoločenská zodpovednosť podnikov a úloha MVO pri jej formovaní - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika pojmu spoločenská zodpovednosť podnikov (SZP). Ekonomické zdôvodnenie SZP. Spoločenská zodpovednosť podnikov a tri sektory ekonomiky. Spoločenská zodpovednosť firiem ziskového sektora a organizácie tretieho sektora - MVO (mimovládne organizácie). Ciele MVO v oblasti spoločenskej zodpovednosti. Formy kooperácie MVO a firiem ziskového sektora.