Strategické řízení a jeho vliv na vývoj v menších firmách - Peterka, Jiří
Problematika parametrov a konceptov strategického riadenia aplikovaného v menších firmách a jeho vplyv na vývojové charakteristiky týchto firiem. Súčasný stav poznania v oblasti teórie a praxe strategického riadenia MSP a predstavenie zámerov výskumného projektu zaoberajúceho sa touto problematikou. Prezentácia prístupu "strategy as practice" ako jedného z posledných, pre oblasť výskumu MSP sľubných pohľadov na stratégiu.