Geneze neoklasických modelů růstu - Duczynski, Petr
Základné predpoklady neoklasického Solow-Swanovho modelu. Prezentácia hlavnej myšlienky všeobecnejšieho neoklasického Ramseyho modelu. Otvorená ekonomika v kontexte neoklasického rastu. Teória rastu a endogénne rastové modely. Technologické zmeny.