Znalostný manažment - Ostatníková, Martina
Ciele znalostného manažmentu. Jeho dôležitosť súvisí najmä s vytvorením a udržaním konkurencieschopnosti na trhu práve s takými charakteristikami ako zmena, komplexnosť a rýchlosť, ktoré asi najlepšie definujú súčasný svet. Organizácie zameriavajúce sa na poznatkový manažment musia mať na zreteli aj skutočnosť, že pre efektívny poznatkový manažment potrebujú získať alebo vychovať si takých zamestnancov, ktorí chcú, vedia a môžu získané poznatky implementovať.