Prvky ovlivňující úspěšnost inovace - Rylková, Žaneta
Podniky si musia čím ďalej tým viac uvedomovať, že inovácia produktu, procesu a myslenia je kľúčovou zbraňou v boji s konkurenciou. Schopnosť inovovať, meniť svoje vnútorné prostredie a zapojenie sa do vhodných strategických aliancií rozhoduje o úrovni konkurencieschopnosti organizácie. Cieľom príspevku je predstaviť prvky ovplyvňujúce úspech malých a stredných podnikov v inovačnom procese na základe rozsiahleho prieskumu literatúry.