Teoretické a metodologické východiská rozvoja sociálnej ekonomiky - Korimová, Gabriela
Súčasný stav vedeckého bádania a vymedzenia sociálnej ekonomiky. Ciele a predmet sociálnej ekonomiky. Objekt a subjekt sociálnej ekonomiky. Princípy, zásady a vedecké metódy výskumu sociálnej ekonomiky.