Selected aspects of European Union regional policy - Neubauerová, Erika, 1968-
Rozdielne teritoriálne usporiadanie členských štátov Európskej únie. Rozdielny ekonomický vývoj v regiónoch. Tvorba regiónov na území Slovenska. Diverzita v teritoriálnom usporiadaní členských štátov EÚ. Regionalizácia a Európska únia.