Analýza vypovedacej schopnosti kalkulácie výsledku hospodárenia na jednotku - Foltínová, Alžbeta
Problematika fixných nákladov. Jednotkový výsledok hospodárenia v závislosti na podnikovej činnosti. Závislosť medzi rozvrhovou základňou a rozvrhovou sadzbou. Jednotkový výsledok hospodárenia v prirážkovej kalkulácii ako funkcia podnikovej činnosti. Jednotkový výsledok hospodárenia s ohľadom na podiel fixných nákladov v celkových režijných nákladoch. Problematika režijných nákladov. Problematika tržieb.