Konkurenceschopnost a správa společnosti - Hučka, Miroslav
Konkurencieschopnosť a konkurenčná výhoda. Zdroje konkurenčnej výhody podniku: veľkosť podniku, podiel na trhu, atraktívnosť rôznych trhov (resp. oblasti, v ktorej podnik pôsobí), pozícia na trhu. Dobrá správa spoločnosti ako konkurenčná výhoda. Zmluvné vzťahy ako nástroj získania konkurenčnej výhody. Závery z empirických výskumov. Väzba medzi správou spoločnosti a indikátormi jej výkonnosti.