Stav slovenského stavebníctva a jeho postavenie v rámci Európskej únie - Chodasová, Alena
Zmeny v slovenskom stravebníctve po prechode na trhovú ekonomiku. Relatívne dobré podnikateľské prostredie v SR. Potenciálne riziká budúceho rozvoja. Vývoj slovenského stavebníctva v rokoch 2000 - 2006.