Makroekonomické projekce pro eurozónu - Paulík, Tibor
Zaoberanie sa makroekonomickým projektom pre eurozónu vypracovaným odborníkmi eurozóny a prognózami pre eurozónu od vybraných odborných inštitúcií. Porovnávanie týchto projektov a prognóz a poukázanie na rozdielne očakávania spracovateľov, ktoré sú dôsledkom metodických odlišností a iným pohľadom na očakávaný vývoj v kontexte s vývojom svetovej ekonomiky.