Role Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v politice tvorby a ochrany konkurenčního prostředí - Pellešová, Pavlína
Postavenie Úradu na ochranu hospodárskej súťaže predstavujúci ústredný orgán štátnej správy pre podporu a ochranu hospodárskej súťaže proti jej nedovolenému obmedzovaniu. Analýza zásahov úradu, ktorého základným cieľom je odstrániť negatívne vplyvy na hospodársku súťaž v kontexte realizácie koordinovanej politiky EÚ.