40 rokov ASEAN. Ako ďalej? - Hurná, Júlia
Spoločenstvo krajín ASEAN. Plán na vytvorenie Ekonomického spoločenstva do roku 2015. Možné ohrozenia pre vytvorenie jednotného trhu ASEAN. ASEAN a klimatické zmeny. Vzťahy ASEAN a Európskej únie.