Správa společností na Ukrajině - Taranenko, Olga
Prehľad o správe spoločností na Ukrajine, doterajší stav legislatívy, prax správy spoločností. Autorka rozoberá najaktuálnejšie problémy hospodárskeho sektoru Ukrajiny. Osobitnú pozornosť venuje problému porušovania práv akcionárov, zároveň podáva prehľad o šiestich najrozšírenejších porušeniach a doporučenia na odstránenie týchto problémov.