Outsourcing - metóda skvalitnenia podnikových procesov - Daňo, Ferdinand, 1959-
Možnosti outsourcingu v súčasnosti. Podstata a formy outsourcingu. Prínosy a riziká outsourcingu. Business process outsourcing ako jeden z posledných trendov.