Metódy ohodnocovania v SR - Kubica, Milan, 1958-
Legislatívne predpisy určujúce postupy pri oceňovaní majetku podniku. Metódy ohodnocovania podnikov upravené vyhláškou Ministerstva spravodlivosti z r. 2004, ktorá bola novelizovaná v r. 2007. Metódy oceňovania podniku v SR a v zahraničí.