Analýza trendov na slovenskom trhu práce v roku 2007 - Rumpelová, Daniela, 1982-
Analýza vývoja na trhu práce v roku 2007. Vývoj ekonomickej aktivity obyvateľstva. Zmeny jednotlivých trendov na trhu práce, t.j. zamestnanosti, nezamestnanosti, vzdelanostnej štruktúry obyvateľstva, vývoja miezd, produktivity práce i migrácií obyvateľstva. Porovnanie miery nezamestnanosti i zamestnanosti s krajinami Európskej únie so stručným hodnotením plnenia cieľov stanovených v Lisabonskej stratégií. Krátkodobá predikcia na trhu práce v roku 2008.