Investície do IKT v SR - Šóš, Ivan, 1977-
Tri vzájomné pôsobenia medzi informačno-komunikačnými technológiami a ekonomickým rastom :1. investície do IKT, 2. produkcia IKT, 3. používanie IKT. Zameranie sa najmä na prvý faktor ovplyvňovania ekonomického rastu investíciami do IKT. Používanie IKT (informačno-komunikačných technológií).