Internacionalizace maloobchodu a tržní selhání - Bednář, Pavel
Súčasný stav internacionalizácie maloobchodu sa stáva výzvou pre ekonomickú geografiu. Príspevok podáva stručný prehľad dielčieho aspektu medzinárodného maloobchodu v podobe konceptualizácie a vysvetlenia príčin zlyhania v rámci internacionalizácie maloobchodu a predstavuje prehľad tohoto javu na príklade súčasného stavu českého maloobchodného trhu potravín.