Finance na rozjezd malého a středního podnikání - Šoba, Oldřich
Pri rozbehu vlastnej podnikateľskej činnosti sú okrem nevyhnutného know-how potrebné aj finančné zdroje. Vlastných finančných zdrojov je obvykle nedostatok a tak je nutné poobzerať sa po zdrojoch externých. Aké sú v tejto oblasti možnosti v Česku.