Zadĺženosť obyvateľstva SR a v EÚ - Veselovská, Stanislava, 1957-
Charakteristika zadĺženosti obyvateľstva. Možnosti financovania potrieb domácností, napríklad úver z banky, pôžička od nebankovej spoločnosti alebo spotrebiteľský lízing. Úvery obyvateľstvu a ich štruktúra. Komparácia objemov úverov v SR a v EÚ a komparácia zadĺženosti obyvateľstva.