Zahranično-politické vzťahy Moldavskej republiky s Európskou úniou, USA, NATO a Ruskou federáciou - Raneta, Leonid, 1982-
Zahranično-politické smerovanie Moldavska. Vzťahy EÚ a Moldavska. Vzťahy USA a Moldavska. Vzťahy NATO a Moldavska. Vzťahy Ruská federácia a Moldavsko.