Rovnováha v oligopolistickej trhovej štruktúre - Mikušová, Nora, 1978-
Trhové štruktúry a firmy pôsobiace na trhu. Oligopolistický trh a teória hier. Cenové vodcovstvo. Simultánne stanovenie ceny (Bertrandova rovnováha). Množstevné vodcovstvo (Stackelbergova rovnováha). Simultánne stanovenie množstva (Courtonova rovnováha). Kooperácia (kartel). Praktický príklad všetkých spomenutých typov rovnováh pre dva podniky.