Plánovanie - dôležitá funkcia riadenia v podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Plánovanie ako základná, východisková funkcia riadenia. Výsledky výskumu vzorky 257 respondentov - komplexnejší pohľad na zložitú problematiku plánovania. Vyhodnotenie odpovedí na okruhy: plánovanie ako dôležitá funkcia riadenia, skvalitňovanie plánovacieho procesu, používanie finančného plánu v podniku. Významné funkcie finančného plánovania v podniku.