Úloha jadrovej energie v energetickej politike - Woltemar, Richard
Zabezpečenie dodávok energie pre všetkých spotrebiteľov za dostupné ceny pri rešpektovaní životného prostredia ako jeden z prioritných cieľov energetickej politiky Európskej únie. Náročné ciele z Kjóta. Európske spoločenstvo pre atómovú energiu. Postavenie jadrovej energetiky.