Vstup do menovej únie - vybrané aspekty a dôsledky pre hospodársku politiku SR - Vincúr, Pavol
Po prijatí eura dôraz sa kladie na sofitikovanú rozpočtovú politiku. Dôsledné dodržiavanie zásad rozpočtovej politiky v zmysle Paktu stability a rastu. Kvalitatívna analýza demografického vývoja – dôsledky pre migračnú politiku. Otázka asymetrických šokov. Modelový prepočet dopadu inflačného diferenciálu do roku 2015. Otázky cenovej a nákladovej kalkulácie pre hospodársku politiku.