Sociálne poistenie v Európskej únii Holandsko - Pastorková, Lenka
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Uplatňovanie jednotlivých zákonov týkajúcich sa sociálneho zabezpečenia v Holandsku. Zákon o nemocenských dávkach. Zákon o zdravotnom poistení. Zákon o zvláštnych zdravotníckych výdavkoch. Zákon o dávkach v nezamestnanosti. Zákon o doplnkových príspevkoch. Zákon o príjmoch pre staršie alebo čiastočne invalidné nezamestnané osoby. Zákon o príjmoch pre staršie alebo čiastočne invalidné v minulosti samostatne zárobkovo činné osoby.