Pracovný poriadok - Jendrálová, Anna
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Povinnosť zamestnanca dodržiavať pracovnú disciplínu. Závažné a menej závažné porušenie pracovnej disciplíny klasifikované v pracovnom poriadku. Znaky porušenia pracovnej disciplíny, aby toto porušenie mohlo byť právne postihnuteľné. Podmienka platnosti pracovného poriadku. Zmena obsahu pracovného poriadku.