Formovanie charakteru sociálneho štátu v zmysle komparácie prístupov v Európe - Dudová, Iveta
Európsky sociálny model. Harmonizácia úlohy trhu a štátu prostredníctvom sociálneho modelu v Európe. Systémy sociálnej ochrany. Charakteristika modelov sociálnych štátov. Perspektívy sociálnych modelov.