Test THZ a nezamestnanosť absolventov stredných škôl vo vybranom regióne - Gugová, Gabriela
Problematika nezamestnanosti jednej z rizikových skupín obyvateľstva, absolventov stredných škôl. Osobitná pozornosť je venovaná použitiu testu THZ, test hierarchie záujmov, na zistenie ašpirácií a záujmov mladých ľudí. S cieľom konfrontovať ich postoje a záujmy s vybraným typom školy. Prezentovanie získaných výstupov z prieskumu a poukázanie na zložitosť problematiky. Naznačenie možných riešení problému nezamestnanosti mladých ľudí.