Marketingová komunikácia zameraná na zmenu životného štýlu vysokoškolákov v rôznych štádiách pripravenosti na zmenu - Netíková, Zuzana
Autorka vychádza z výsledkov kvalitatívneho výskumu realizovaného metódou focus groups. Porovnáva návrhy marketingovo-komunikačných kampaní troch skupín vysokoškolákov, ktorých v rámci skupiny spájal postoj k zmene svojho doterajšieho životného štýlu v štyroch oblastiach - fyzická aktivita, stravovacie návyky, konzumácia ovocia a zeleniny a pitný režim. Ukazuje odlišnosti vyplývajúce z ich pripravenosti, resp. nepripravenosti na zmenu správania a tiež dôležité faktory, ktoré môžu dopomôcť k zmene správania cieľovej skupiny prostredníctvom marketingovej komunikácie.