Increasing corporate value by means of Brand management - Fendeková, Eleonora, 1952-
Účastníci trhu a potreba diferenciácie. Definícia termínu značka (brand). Výhody značiek pre firmy. Zvýšenie predaja, prémiové ceny, imunizácia, hodnota značky zvyšuje hodnotu firmy. Od značky k hodnote firmy. Podnikový manažment orientovaný na hodnotu. Branding. Podnikový manažment orientovaný na hodnotu využívajúci branding.