ETSI a technické normy svetovej triedy - Kováčiková, Tatiana
Technická normalizácia elektronických komunikácií. Celkový počet technických noriem a špecifikácií Európskeho inštitútu pre telekomunikačné normy (ETSI) vydaných v roku 2007. Rozšírenie členskej základne ETSI o nového slovenského člena - o Žilinskú univerzitu ( Katedra informačných sietí Fakulty riadenia a informatiky). Činnosti, do ktorých sa zapájajú pracovníci tejto katedry. Projekty Európskej komisie.