Analýza medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia uzatvorených Slovenskou republikou - Bláhová, Renáta
Zdaňovanie príjmov fyzických ako aj právnických osôb na Slovensku sa riadi podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z.n.p., ktorý nadobudol účinnosť 1. januára 2004 a zaviedol rovnú daň. Historický pohľad na zdaňovanie príjmov na Slovensku. Prístup Slovenska k uzatváraniu medzinárodných zmlúv po vstupe SR do EÚ. Aktuálne smerovanie.