Opatrenia k zlepšeniu inforomovanosti občanov SR ...
Opatrenia k zlepšeniu informovanosti občanov SR a k eliminácii rizík vyplývajúcich z možného špekulatívneho zvyšovania cien tovarov a služieb v súvislosti s prechodom na spoločnú európsku menu. Komunikačná stratégia o zavedení eura v SR. Návrh systémových opatrení v oblasti udržania primeraného rastu cien potravinárskych, nepotravinárskych výrobkov a cien služieb s výnimkou energií. Zhodnotenie vývoja cien elektriny a plynu na Slovensku v porovnaní s ostatnými krajinami EÚ v období rokov 2006-2007. Kompetencie a pôsobnosť orgánov regulácie sieťových odvetví.