Bezpečie opäť v kurze - Demeš, Matej
Rast významu bezpečného uloženia aktív v čase nastupujúcej hypotekárnej krízy. Kríza môže pomôcť sektoru z oblasti bankovníctva, ktorým je wealth management a privátne bankovníctvo. Wealth management - najrýchlejšie rastúce odvetvie bankovníckeho a finančného sektora.